Login

And access all the site !

Login
PasswordRECRUITMENT


< Back to the list
Created : 2017-01-11
174 Views

Player

Nickname : Flickstah
From : Sweden Sweden
Age : 25 years
Language : Swedish
Level : The Global Elite The Global Elite
Role(s) :
- AWP
- Player

DESCRIPTION

Halloj!

Flickstah nickar jag, är 24 år gammal snart 25.


Är intresserad på att försöka komma in i ett lag som spelar åt en organisation då jag vill spela på en högre nivå.


Jag har vart bekant med CS sedan 1999 så jag har bra förståelse utav spelet.


Jag själv ser mig som en lurker då jag tycker om att spela "stealth" men jag är även bra med AWP både aggressivt och defensivt. 


Overall som CS spelare så är jag väldigt kylig när jag spelar, jag kan antingen spela aggressivt men samtidigt spela defensivt beroende på hur motståndets spel ser ut och vad IGL:n har beslutat. Kan de flesta smokes på standard map-poolen och jag har ca 4000~h i CS:GO om man räknar med mina timmar från smurf konto.


Just i dagens läge skulle jag kunna tänka mig att pracca 3-4dagar/veckan ca 4-6h om dagen. Jag sitter hellre hemma och spelar på helgerna än att vara ute och festa, men jag spelar även fotboll så minst 2 dagar i veckan kommer jag vara närvarande på fotbollsträning som tar ca 2h. Sen närmare in mot säsongen så kommer jag att spela fotbollsmatcher och då kan de variera mellan 4h-8h beroende på hemma/borta match. Men som sagt, jag är lika intresserad och dedikerad i båda så det ska gå att fixa tycker jag!


Om ni är intresserad att ta kontakt med mig eller undrar över något annat så kan ni lägga till mig på Steam. Kommentera gärna på min Steam profil också varför du addar mig om jag inte skulle acceptera inom kort.


http://steamcommunity.com/profiles/76561198018804120//Flickstah


Supported by
Csevo.com